Kategorier
Vardag

Ladda hemma

Det tog mig ett halvår innan jag upptäckte en av de bästa sakerna med att äga en elbil! Det var att INTE behöva åka någonstans för att skaffa ”bränsle”. Utan varje morgon så var min bil klar för dagens aktiviteter med ”full tank”.

Har man inte en elbil så inser man inte att över 90% av laddning sker hemma. Jag tror det är därför så många pratar om laddnätverk och att man måste bygga ut dessa. Många sitter fast i fossilbilstänkandet där man åker någonstans för att skaffa bränsle. 

Vi elbilsägare vet att ”bensinmacken” är hemma och vi behöver inte åka någonstans för att skaffa bränsle. Därför är laddboxar för hemmabruk viktigare för oss än ännu en snabbladdare någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn