Kategorier
Media

Första sidan i lokaltidningen!

Lite oväntat så var jag på första sidan i min lokaltidning Helsingborgs Dagblad samt Sydvenska Dagbladet för de två tidningarna publicerar ofta samma innehåll.

Bakgrunden var att en journalist för tidningarna bad i en Facebook grupp om någon som kunde berätta om hur laddnätverken fungerade för elbilsägare. Jag anmälde mitt intresse och blev intervjuad via telefon. Sedan efter en del ombokningar så fotograferades jag vid snabbladdarna i Helsingborgs hamn.

Skall jag sammanfatta artiklen så handlade den mycket om hur det är att snabbladda som elbilsägare. Jag påpekade flera gånger att det gör man sällan utan majoriteten av laddningarna görs hemma. Vilket är bland det bästa som elbilsägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn